Verpakkingsmachine

Welke verpakkingsmachine wilt u?

Voor een kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachine moet u bij Parco Eindhoven zijn, of u nu pakketten wilt omsnoeren of bundels in folie wilt laten verpakken. Bij ons vindt u diverse machines om uw producten te laten verpakken. Wij zijn namelijk distributeur van diverse buitenlandse fabrikanten. Met hun vakmanschap en expertise zorgen wij ervoor dat uw verpakkingsmachine helemaal voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Hier hebben we meer dan 60 jaar ervaring in. Ervaar het nu zelf!

Diverse folieverpakkingsmachines

Wilt u uw product laten inpakken in folie? Dan kunt u bij Sitma uit Italië terecht voor razendsnelle machines, die maar liefst 40.000 stuks per uur kunnen verpakken. Het bedrijf levert voornamelijk aan de grafische industrie. Wat kunnen wij voor u en uw verpakkingsmachine betekenen?

  • Er zijn vijf lijnen aan verpakkingsmachines voor periodieken, kranten en tijdschriften. Er zijn vele snelheden en opties te verkrijgen. U kunt tot 40.000 stuks per uur laten inpakken.
  • Verder is een verpakkingsmachine die in papier kan inpakken.
  • Ook zijn er diverse foliebundelmachines, die uw stapels drukwerk in folie inpakken.
  • Dan zijn er nog couverteermachines, die een capaciteit hebben van maximaal 20.000 stuks per uur.
  • Tot slot zijn er vijftien verschillende oplegstations, zoals een gimmick feeder en normaal roterend.

Verpakkingsmachine

Half- of volautomatisch omsnoeren

Wist u dat u twee opties heeft op het gebied van omsnoeren? U kunt kiezen voor een half- of volautomatische verpakkingsmachine. Halfautomatisch wordt een snelheid behaald van 20 pakketten per minuut. Hiervoor zult u wel handmatig de machine moeten bedienen. Wij verkopen deze machines vooral aan drukkers en mailingbedrijven. De volautomatische verpakkingsmachine werkt volledig automatisch en kan tot 40 pakketten per minuut omsnoeren.

Wij zijn onder andere werkzaam in

AntwerpenAmsterdamArnhemBredaEindhovenGentNijmegenRotterdamUtrecht en Zwolle

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!

U weet ongetwijfeld al welke producten u wilt laten verpakken met de verpakkingsmachine en welke afmetingen vaak voorkomen. Maar heeft u al nagedacht over de juiste spankracht, kruisomsnoeringen of het juiste omsnoeringsmiddel? Dan kunnen wij van Parco Eindhoven u hier uitstekend over adviseren. U kunt contact met ons opnemen door het formulier op onze site in te vullen. Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug om door te nemen wat er precies mogelijk is. Kiest u voor ons, dan heeft u in een mum van tijd een nieuwe verpakkingsmachine staan die volledig voldoet aan uw wensen!