Verpakkingsmachine

Verpakkingsmachines bij Parco Eindhoven

Wat voor soort verpakkingsmachine zoekt u? Wij van Parco Eindhoven leveren verschillende soorten verpakkingsmachines aan klanten in de BeNeLux en kunnen ook u van een topkwaliteit verpakkingsmachine voorzien. We hebben verschillende verpakkingsmachines te bieden:

  • Omsnoeringsmachines
  • Folieverpakkingsmachines

Omsnoeringsmachines

De verpakkingsmachine die we met veel succes verkopen, is de omsnoeringsmachine. We distribueren de omsnoeringsmachines van Schneider & Ozga in de BeNeLux. Met een verpakkingsmachine van Schneider & Ozga bundelt u eenvoudig en snel pakketten.

Folieverpakkingsmachines

Sitma uit Italië maakt folieverpakkingsmachines, die door Parco worden gedistribueerd. Uw produkten worden met deze machine in folie verpakt. Het zijn een verpakkingsmachines die met name in de grafische industrie worden toegepast.

Een verpakkingsmachine kopen?

Het verkoopproces van een machine wordt door Parco zeer nauwkeurig verzorgd. Om er zeker van te zijn dat u een geschikt apparaat aanschaft, is het belangrijk dat we weten wat voor soort producten u wilt verpakken. En wilt u enkele producten verpakken, of wilt u meerdere producten bundelen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u uw vraag toelichten en adviseren we u over de mogelijkheden. Vul direct het contactformulier op onze site in, dan nemen we contact met u op.

Verpakkingsmachine