Strappen Breda

Strappen, bundelen of omsnoeren?

Zoekt u in Breda naar een machine die pakketten kan bundelen en omsnoeren, dan wordt dit ook wel eens strappen genoemd. Voor de beste kwaliteit strapmachines, ook wel omsnoeringsmachines, moet u bij Parco Eindhoven zijn. Wij zijn in Nederland de distributeur van de Duitse fabrikant Schneider & Ozga. Zij hebben de complexe kennis in huis om een strapmachine te produceren. Wij voorzien u graag van advies, zodat u een machine krijgt die precies kan strappen zoals u dat wilt.
Strappen Breda

Waar u rekening mee dient te houden

Welke producten u wilt laten strappen in Breda, weet u ongetwijfeld al. Dat kunnen pakketjes zijn, maar ook bundels drukwerk of andere producten. Maar dat is niet het enige waar u over na moet denken. We zetten een aantal punten voor u op een rij, waar we in een later stadium graag met u in gesprek over gaan:

  • Welke spankracht heeft uw voorkeur?
  • Wilt u een volautomatische of halfautomatische strapmachine?
  • Voor welke omsnoeringsband kiest u?
  • Hoeveel producten wilt u per minuut laten strappen?
  • Wat zijn de afmetingen van de te verpakken producten?

In ons adviesgesprek leggen we bovenstaande helder aan u uit, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor ons is het belangrijk dat u straks tevreden bent met uw strapmachines in Amsterdam.

Verschil half- en volautomatisch

Bij Schneider & Ozga heeft u de keuze uit twee opties op het gebied van strappen. Bij volautomatisch omsnoeren zijn kruisomsnoeringen geen enkel probleem. U heeft zelfs geen hoekopstelling of draaikruis nodig. Hierbij kunt u maximaal 40 bundels per minuut laten maken. In het geval van halfautomatisch omsnoeren kunt u pakketten handmatig bundelen. Hierdoor kunt u gemakkelijker bijsturen, maar haalt u maximaal slechts 20 bundels per minuut.

Waarom Parco Eindhoven kiezen voor strappen Breda?

Wij zijn binnen heel Nederland de distributeur van diverse apparaten en machines, die bijvoorbeeld ook kunnen strappen. Daarnaast leveren wij roerwerken en etiketteermachines. U wilt bij het doen van een grote aanschaf wel zeker zijn van de partner met wie u in zee gaat. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Onze goede contacten met fabrikanten
  • 60 jaar ervaring en kennis over producten
  • Kantoor en service vanuit Eindhoven
  • Diverse soorten machines
  • Wij maken duidelijke afspraken

Heeft nog vragen? Mail ons!

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden bij strappen Breda, onze producten of service, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Op onze website vindt u een handig formulier. Vult u dit in en wij zullen zo spoedig antwoorden. Voor ons is het belangrijk om u van goed advies te voorzien, zodat uw machine goed past bij uw situatie en wensen. We hopen van u te mogen horen. Misschien staat er bij u dan binnenkort een machine die 40 stuks per minuut kan strappen in Breda!