Strapmachine

STRAPMACHINE

Bent u op zoek naar een strapmachine (ook wel omsnoeringsmachine genoemd)? Een topkwaliteit strapmachine vindt u bij Parco te Eindhoven. Ongeacht welke producten, qua grootte, u wilt omsnoeren, tegen welke spankracht en met welke bandbreedte: Parco heeft een geschikte strapmachine. Door ons brede netwerk en goede contacten met de fabrikant van strapmachines, kunnen we altijd een goede strapmachine leveren. Vul het contactformulier op onze site in, dan nemen we snel contact met u op.

WAAROM PARCO?

Parco is binnen Nederland distributeur van een aantal apparaten en machines, waaronder naast strapmachines ook roerwerken en etiketteermachines. De voordelen van Parco op een rijtje:

  • Goede contacten met fabrikanten
  • Veel kennis van de producten en toepassingen
  • Kantoor en service vanuit Eindhoven
  • Verschillende soorten strapmachines
  • Duidelijke afspraken

DE STRAPMACHINE FABRIKANT

De fabriek waarmee Parco samenwerkt bij het leveren van strapmachines, is Schneider & Ozga. Schneider & Ozga staat voor Duitse degelijkheid en maakt strapmachines voor veel verschillende bedrijven, zoals uitgevers van kranten en tijdschriften. Als officieel distributeur van Schneider & Ozga, regelt Parco de sales en service.

INTERESSE IN EEN STRAPMACHINE?

Interesse in een strapmachine? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft spankracht, mogelijke soorten omsnoeringsband en afmetingen van te spannen producten? Vul het contactformulier in, dan nemen we snel contact met u op.