Industriële machines Rotterdam

Topkwaliteit industriële machines

Zoekt u in Rotterdam naar industriële machines en heeft u bijvoorbeeld een omsnoeringsmachine nodig voor het bundelen van pakketten? Wat u ook zoekt, voor deze en andere machines zit u goed bij Parco Eindhoven. Al meer dan 60 jaar zijn wij voor Nederlandse en Belgische ondernemers de beste keuze wanneer het gaat om onderhoud, service en installatie van bijvoorbeeld verpakkingsmachines of een agitator. Tevens kunt u bij ons in Rotterdam terecht voor betrouwbaar en deskundig advies en de beste kwaliteit dankzij onze samenwerking met buitenlandse fabrikanten

Ons aanbod in Rotterdam

In de afgelopen 60 jaar zijn we met de diverse buitenlandse fabrikanten samenwerkingen aangegaan. Daardoor kunt u niet alleen profiteren van hun technologische vakmanschap, maar ook van onze service en kennis. In Rotterdam kunnen we onder meer de volgende soorten aan u leveren:

Bent u op zoek naar een ander apparaat en staat wat u zoekt hier niet bij? Dan kunt u alsnog gerust contact opnemen met ons en wij bespreken graag wat er voor uw situatie mogelijk is.

Sitma

Verpakkingsmachines bij Parco Rotterdam

Wat voor soort verpakkingsmachine zoekt u? Parco voorziet u van een topkwaliteit verpakkingsmachine. We hebben verschillende verpakkingsmachines te bieden. De veelverkochte verpakkingsmachine is de omsnoeringsmachine. We distribueren de omsnoeringsmachines van Schneider & Ozga. Met de verpakkingsmachines van Schneider & Ozga worden eenvoudig en snel pakketten gebundeld. Heeft u meer interesse in een folieverpakkingsmachine? Sitma uit Italië maakt voor ons de folieverpakkingsmachines. Uw producten kunnen met deze machine in folie worden verpakt. Het zijn een verpakkingsmachines die voornamelijk in de grafische industrie worden toegepast.

Een verpakkingsmachine kopen in Rotterdam?

Parco verzorgt zeer nauwkeurig het verkoopproces van een machine. Om te garanderen dat u de juiste verpakkingsmachine aanschaft, is het van belang dat we weten wat voor soort producten u wilt verpakken. Wilt u enkele producten verpakken, of wilt u meerdere producten bundelen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u uw wensen toelichten en adviseren we u over de mogelijkheden.

Daarom kiest u onze machines

Wij zijn niet het enige bedrijf dat u een omsnoeringsmachine kan leveren of dat producten kan leveren die dispergeren mogelijk maken. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom proberen wij voor u als klant in Rotterdam altijd net een stap extra te zetten. Daardoor profiteert u van:

  • Zeer scherpe tarieven
  • Onze betrouwbare service
  • Altijd gedegen en vrijblijvend advies
  • De beste kwaliteit machines
  • Service en onderhoud in Rotterdam

Altijd de beste service

Voor ons staat klanttevredenheid voorop. Dat begint al bij het uitkiezen van de geschikte homogenisator of mengmachine. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek, zodat we u goed kunnen voorlichten. We nemen met u door welke producten u bijvoorbeeld wilt gaan mengen of verpakken in Rotterdam. Aan de hand hiervan kunnen we u gedegen adviseren. Doordat we voor meerdere fabrikanten werken, geven we altijd onafhankelijk advies. Maar daar houdt onze service niet op. We kunnen u in Rotterdam ook helpen met de plaatsing van uw agitator of machine en u kunt ons altijd bellen voor onderhoud of service.