Omsnoeringsmachines

Voor de beste omsnoeringsmachines

Wanneer u regelmatig pakketten moet laten omsnoeren, dan bieden omsnoeringsmachines uitkomst. Afhankelijk van uw wensen zijn er machines die tot 40 pakketten per minuut kunnen omsnoeren. Dat scheelt u veel tijd. Wij van Parco Eindhoven denken graag met u mee over deze machines. Daarom gaan we vooraf met u in gesprek, zodat u een machine krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Vervolgens zetten wij onze Duitse fabrikant aan het werk om uw omsnoeringsmachines te maken.
Sitma

Altijd gedegen advies

Bij Parco Eindhoven hebben we overeenkomsten gesloten met een aantal buitenlandse fabrikanten. Zij hebben de apparatuur en het vakmanschap in huis om deze complexe machines te maken. En wij hebben de expertise om een vertaalslag te maken van uw wensen naar de mogelijkheden. Daarom vinden we het belangrijk om vooraf uw wensen door te nemen, zodat u omsnoeringsmachines krijgt, die helemaal aan uw wensen voldoen. We bespreken onder meer:

  • Of het een volautomatische of halfautomatische machine mag zijn
  • Welke producten u wilt laten omsnoeren
  • Hoeveel producten per minuut u wilt laten bundelen
  • Wat de afmetingen zijn van de producten die omsnoerd moeten worden
  • Welke omsnoeringsband en spankracht uw voorkeur hebben

Zegt bovenstaande u vooralsnog weinig? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij leggen alles helder aan u uit, zodat u na ons adviesgesprek precies weet waar u wel of niet voor kiest.

Maximaal 40 bundels per minuut

Voor omsnoeringsmachines werken we samen met de Duitse fabrikant Schneider & Ozga, dé specialist op het gebied van omsnoeringsmachines voor de grafische industrie. Zij bieden u twee opties, namelijk:

  • Een halfautomatische machine voor het handmatig bundelen van pakketten. Maximaal 20 bundels per minuut.
  • Een volautomatische omsnoeringsmachine, die tevens kruisomsnoeringen kan maken zonder draaikruis of hoekopstelling. Maximaal 40 bundels per minuut.

Wilt u informatie opvragen?

Voor het aanvragen van een adviesgesprek over omsnoeringsmachines kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook vertellen we u dan graag meer over onze service en de Duitse producent Schneider & Ozga. U kunt ons contacteren door het online contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug op de mogelijkheden die wij hebben voor uw omsnoeringsmachines. Bent u akkoord met de offerte, dan zullen we dit doorgeven aan Schneider & Ozga. Zij beginnen dan met de productie van uw omsnoeringsmachines.