Omsnoeringsmachines

OMSNOERINGSMACHINES

Als u een semi-automatische of volautomatische omsnoeringsmachine wilt bestellen, kan dat bij Parco Eindhoven. Wij leveren reeds door heel Nederland veel verpakkingsmachines, waaronder ook omsnoeringsmachines. Onze omsnoeringsmachines zijn van hoge kwaliteit en worden in Duitsland vervaardigd. Heeft u interesse in onze omsnoeringsmachines? Neem contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen. We zullen u dan telefonisch benaderen om uw wensen en behoeften te bespreken.

INFORMATIE OVER DE OMSNOERINGSMACHINES

Parco is distributeur van de omsnoeringsmachines die in Duitsland door het bedrijf Schneider & Ozga worden gemaakt. Er zijn twee versies:

  • De volautomatische omsnoeringsmachine omsnoert kruislings tot wel 40 pakketten per minuut. Geen handmatige bewerkingen nodig
  • Halfautomatische omsnoeringsmachine. Omsnoert tot 45 pakketten per minuut

De machines worden in veel verschillende industrieën gebruikt om uiteenlopende producten te omsnoeren, met als belangrijkste de grafische industrie. Daar worden de omsnoeringsmachines zeer vaak gebruikt om stapels drukwerk te bundelen.

OVER PARCO

Parco Eindhoven distribueert door heel Nederland de producten van fabrieken in Duitsland, Zwitserland, Spanje en Italië. Het gaat voornamelijk om verschillende soorten machines. Naast omsnoeringsmachines, leveren we in Nederland onder andere ook mengers, verpakkingsmachines en etiketteermachines. Heeft u interesse in een van onze producten? Klik rechtsboven in de site op ‘Contact’ en vul daar het formulier in. Wij zullen u dan spoedig contacteren.