Omsnoeringsmachine

Laat uw pakketten omsnoeren

Wanneer u een omsnoeringsmachine wilt aanschaffen, dan moet u bij Parco Eindhoven zijn. Wij zijn dé specialist in verpakkingsmachines, zoals de omsnoeringsmachine. Ons bedrijf levert aan vele andere ondernemingen in Nederland en België. Omdat wij overeenkomsten hebben gesloten met een aantal buitenlandse fabrikanten, kunnen wij met onze kennis en hun vakmanschap voor u omsnoeringsmachines op maat maken. Wilt u meer weten? Onze medewerkers vertellen u graag meer!

Wat is er mogelijk?

Wilt u bij ons een omsnoeringsmachine aanschaffen, dan nemen wij hiervoor contact op met de Duitse Schneider & Ozga. Zij zijn de specialisten op het gebied van omsnoeringsmachines. Voor u betekent dit dat u een aantal keuzes heeft, waarover wij u graag adviseren:

  • Gaat u voor een volautomatische of halfautomatische machine?
  • Welke producten wilt u laten omsnoeren?
  • Welke omsnoeringsband heeft uw voorkeur?
  • Wat moet de spankracht zijn?
  • Hoeveel pakketten per minuut moeten omsnoerd worden?

Omsnoeringsmachine

Wij werken graag met deze fabrikant samen, omdat ze kwaliteit leveren. Hun omsnoeringsmachine kan maar liefst 40 pakketten per minuut omsnoeren!

Automatisch of niet?

Schneider & Ozga produceert halfautomatische en volautomatische omsnoeringsmachines voor de grafische industrie, zoals drukkerijen, mailingbedrijven en grafische afwerkers. Er zijn twee opties:

  • Hun halfautomatische machines worden gebruikt voor het handmatig omsnoeren van pakketten en bundels. De capaciteit hiervan ligt op 20 bundels per minuut.
  • Met een volautomatische omsnoeringsmachine haalt u de 40 bundels per minuut, ook voor kruisomsnoeringen. Bijzonder hieraan is dat het pakket niet van richting hoeft te worden veranderd om een kruisomsnoering te maken. Onze machines omsnoeren in de lengte én in de breedte, zodat u geen draaikruis of hoekopstelling nodig heeft.

Onze omsnoeringsmachine bestellen?

Wilt u bij ons een omsnoeringsmachine aanschaffen, of wilt u graag eerst meer informatie over onze producten, service of de fabrikant Schneider & Ozga? Dan kunt u het formulier op onze website invullen. Onze vakmensen zullen dan zo spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden voor de omsnoeringsmachine met u door te spreken. Wanneer u akkoord bent met ons voorstel en onze offerte, dan zetten wij Schneider & Ozga aan het werk om de perfecte omsnoeringsmachine voor u te maken!

WIJ ZIJN ONDER ANDERE WERKZAAM IN

AntwerpenAmsterdamArnhemBredaEindhovenGentNijmegenRotterdamUtrecht en Zwolle