Omsnoeringsmachine

OMSNOERINGSMACHINE

Als u een omsnoeringsmachine wilt aanschaffen, bent u bij Parco aan het goede adres. Parco is specialist in verpakkingsmachines zoals de omsnoeringsmachine. Wij hebben al aan een groot aantal bedrijven in Nederland en België verpakkingsmachines geleverd, zoals de omsnoeringsmachine. Heeft u vragen over onze producten en service? Of wilt u een omsnoeringsmachine bij ons bestellen? We helpen u graag verder. Ga naar het contactformulier op onze website en vul uw gegevens in. We nemen dan snel contact met u op en beantwoorden uw vragen.

EEN OMSNOERINGSMACHINE VAN SCHNEIDER & OZGA

De fabrikant van omsnoeringsmachines waarmee Parco samenwerkt, is Schneider & Ozga. Dit Duitse bedrijf maakt zowel volautomatische als halfautomatische omsnoeringsmachines. Een omsnoeringsmachine van Schneider & Ozga kan tot wel 40 pakketten per minuut omsnoeren! Er zijn verschillende opties wat betreft de soort omsnoeringsband en de spankracht mogelijk. Afhankelijk van wat voor producten u wilt laten omsnoeren, geven we u graag advies voor een bepaald model omsnoeringsmachine.

VRIJBLIJVEND CONTACT OVER EEN OMSNOERINGSMACHINE?

Als u een omsnoeringsmachine wilt aanschaffen, kunt u een aanvraag voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek doen. Dit doet u door op onze website bij ‘Contact’ het formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om te bespreken wat welke omsnoeringsmachine het beste bij uw vraag past.