Omsnoeren

OMSNOEREN

Zoekt u een alternatief voor het omsnoeren van pakketten en bundels? Omsnoeren gaat zeer eenvoudig met de omsnoeringsmachines die u kunt bestellen bij Parco. Er zijn zowel halfautomatische als automatische omsnoeringsmachines verkrijgbaar, welke omsnoeren vele malen gemakkelijker maken.

De volautomatische machine voor omsnoeren, bundelt tot wel 40 pakketten kruislings per minuut. Deze en ook de halfautomatische omsnoeringsmachine worden vervaardigd door een Duits bedrijf met de naam Schneider & Ozga. Parco verzorgt voor deze en andere buitenlandse bedrijven de distributie in Nederland. Een groeiend aantal klanten maakt gebruik van deze machines.

OVER PARCO

U kunt bij Parco terecht voor machines die pakketten omsnoeren, maar ook voor vele andere producten. Zie hier een lijstje van bedrijven waarvoor we de distributie in Nederland verzorgen inclusief welke producten zij maken.

 • Sitma, Italië
  Het Italiaanse bedrijf Sitma vervaardigt folieverpakkingsmachines, sealmachines en couverteermachines voor de grafische industrie
 • Schneider & Ozga, Duitsland
  Dit bedrijf maakt omsnoeringsmachines voor verschillende bedrijven
 • Rusan, Spanje
  Voor Rusan distribueren we etiketteermachines
 • LP Packaging, Italiaans
  Bij dit Italiaanse bedrijf worden compacte folieapparaten gemaakt, om meerdere producten in folie te bundelen

VRIJBLIJVEND CONTACT OVER OMSNOEREN?

Wilt u meer informatie over een van de producten die Parco distribueert? We helpen u graag. Kom met ons in contact door het contactformulier op de website in te vullen.