Industriële machines voor bedrijven in Utrecht

Verpakkingsmachine, omsnoeringsmachine en homogenisator

Heeft u voor uw bedrijf in Utrecht industriële machines nodig, zoals een verpakkingsmachine, omsnoeringsmachine of een homogenisator? Dan heeft u maatwerk nodig. Daarvoor biedt Parco de uitkomst. Bij ons vindt u precies de machine die u zoekt. Al meer dan 60 jaar adviseren wij onze Nederlandse en Belgische klanten over voor hen geschikte verpakkingsmachines en meer. We kunnen u tevens de installatie en het onderhoud van de machine uit handen nemen. De productie van de machine gebeurt in het buitenland, maar wij staan garant voor de kwaliteit en de werking. Onderstaand leest u meer over onze verpakkingsmachine, omsnoeringsmachine en homogenisator voor bedrijven in Utrecht.

Verpakkingsmachine in Utrecht

Voor uw bedrijf in Utrecht kunt u bij Parco terecht voor verpakkingsmachines, zoals folie-verpakkingsmachines voor grafische producten. Die leveren wij naar uw wensen op maat. Standaard bestaan alle verpakkingsmachines uit een foliesectie waarbij folie van boven en beneden wordt aangevoerd en wordt gelast met behulp van een onderhoudsvrije lasbalk. Dan wordt het product verder getransporteerd naar een krimptunnel. Voor elk product en voor elke snelheid kunnen we voor u de juiste machine bepalen. Ook de invoer van uw producten in de verpakkingsmachine kunnen wij op uw wensen afstemmen. Dat kan gaan over het verpakken van de meest uiteenlopende producten, van kleine doosjes tot complete deuren.

Omsnoeringsmachine voor grafische industrie en mailing bedrijven

Voor bijvoorbeeld de grafische industrie en mailing bedrijven in Utrecht leveren wij semi-automatische en volautomatische omsnoeringsmachines. De semi-automatische machine worden gebruikt voor het handmatig omsnoeren van pakketten en bundels. Deze machine is gemaakt voor capaciteiten tot 20 bundels per minuut. De volautomatische omsnoeringsmachine is voor het automatisch omsnoeren tot 40 bundels per minuut en ook voor kruisomsnoeringen. Bij deze machine hoeft het pakket niet van richting te worden veranderd voor het maken van een kruisomsnoering. De machine omsnoert het pakket in de lengte en in de breedte, zodat geen draaikruis of hoekopstelling nodig is.

Homogenisator voor voedingsmiddelenindustrie

De voedingsmiddelenindustrie in Utrecht kan bij ons terecht voor een homogenisator. De homogenisator is uitermate geschikt voor de productie van bijvoorbeeld sauzen en soepen, een homogenisator machine met een verstelbaar messen aggregaat is uitermate geschikt voor het mixen, roeren, verspreiden en homogeniseren van vloeibare tot sterk viskeuze producten.

Contact opnemen met Parco

Wilt u in Utrecht meer weten over ons aanbod industriële machines, of over onze werkwijze? Of wilt u graag een afspraak maken voor een adviesgesprek, of een machine op maat? Dat kan via het contactformulier op onze website. U kunt ons ook bellen via 040-2510212 of mailen via info@parco.nl. Voor een verpakkingsmachine, omsnoeringsmachine of homogenisator in Utrecht gaat u naar Parco Eindhoven.