Industriële machines Gent

Industriële machine in Gent nodig?

Of u nu een agitator, mengmachine of omsnoeringsmachine nodig heeft in Gent, wij van Parco Eindhoven kunnen u uitstekend helpen. In ons ruime assortiment vindt u verschillende industriële machines om bijvoorbeeld te strappen, dispergeren, verpakken of mengen. Wij kunnen u hierover adviseren en via ons kunt u bij buitenlandse fabrikanten topkwaliteit machines bestellen. Onze vakmensen dragen op verzoek zorg voor plaatsing en onderhoud. Zo heeft u in Gent geen omkijken naar uw verpakkingsmachines of homogenisator!

Ontdek ons ruime aanbod

Al meer dan 60 jaar zijn wij in Nederland en België dé specialist als het gaat om dit soort machines. Wij maken hiervoor gebruik van de technische kennis en innovatie uit het buitenland. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van wat er mogelijk is en adviseren u in Gent graag over:

  • Een omsnoeringsmachine die vol- of halfautomatisch werk
  • Verpakkingsmachines die razendsnel in folie of papier verpakken
  • Machines waarmee de complexe techniek dispergeren een eenvoudige klus wordt
  • Een agitator of mengmachine om stoffen te mengen en door elkaar te roeren
  • Met een homogenisator kan ongewenste roomvorming worden voorkomen

Bovenstaande is slechts een impressie van wat wij u in Gent kunnen bieden. Zoekt u iets anders, dan kunt u gerust contact opnemen en we vertellen u graag wat er mogelijk is.

Sitma

Redenen om ons te kiezen

Als bedrijf vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun omsnoeringsmachine of andere producten. Het moet goed voldoen aan hun wensen en verwachtingen. Daarom vinden we een vrijblijvend adviesgesprek zeer belangrijk. Zo weet u precies wat er mogelijk is en kunt u ons meteen uw vragen stellen. Maar dat is niet de enige reden om in Gent voor ons te kiezen:

  • Wij hebben meer dan 60 jaar aan kennis in huis.
  • Onze prijzen in Gent zijn zeer aantrekkelijk.
  • Bij ons is vaak maatwerk ook een optie.
  • Ook voor service, onderhoud en reparatie kunt u ons bellen.
  • Afspraak is afspraak bij ons. Ook is onze werkwijze helder

Sitma\

Hoe neemt u contact op met ons?

Of nu interesse heeft in onze verpakkingsmachines in Gent of u wilt alleen meer informatie over het complexe proces dat dispergeren heet, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 040-2510212 of u kunt een bericht versturen via ons online contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk een antwoord terugsturen. Daarbij krijgt u altijd geheel vrijblijvend advies van ons. U zit nog nergens aan vast, maar u weet wel precies wat voor u in Gent mogelijk is op het vlak van een agitator, mengmachine of homogenisator.