Industriële machines Eindhoven

Uw specialist in machines

Wanneer u zoekt naar een specifieke machine, zoals een agitato of een bundelmachine, dan bent u bij Parco Eindhoven aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 60 jaar actief als specialist in de verkoop, installatie en het onderhoud van machines in verschillende sectoren. Van verpakkingsmachines tot strapmachines, u kunt bij ons terecht. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen door de jaren heen. Wanneer mogen wij voor u in Eindhoven aan de slag?

Waar kunnen wij u bij helpen?

Sinds 1951 zijn wij van Parco Eindhoven al werkzaam als specialist voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van verschillende machines voor diverse sectoren. Dankzij deze expertise kunnen wij u een breed aanbod aan producten- en diensten bieden. Zo zijn wij uw adres voor onder meer:

Staat de machine die u zoekt niet hierboven? Neem in dat geval contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u wat wij voor u in Eindhoven kunnen betekenen.Eindhoven aan de slag?

Sitma

Wij leveren service

Bij ons staat het leveren van kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze producten voldoen dan ook aan hoge kwaliteitseisen. Maar wij bieden u meer. Wij hebben een zeer servicegerichte aanpak. Wij hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied. De kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan, zetten wij graag in om u van dienst te zijn. Heeft u informatie nodig over een agitator? Dan helpen wij u graag. Of zoekt u naar onderdelen voor uw verpakkingsmachines? Ook in dat geval staan wij graag voor u klaar in Eindhoven. Wij geven onafhankelijk advies. U krijgt bij ons dus altijd informatie die bij u past.

Onze hulp inschakelen in Eindhoven?

Heeft u nog een vraag over onze mengmachine? Of wilt u graag onze hulp inroepen in Eindhoven? Neemt u dan direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons op uw bericht. Ook kunt u bellen naar 040-2510212. Onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen. Of u nu zoekt naar een machine om te dispergeren of een homogenisator, wij zijn uw adres in Eindhoven.