Bundelmachine

BUNDELMACHINE

Als u op zoek bent naar een bundelmachine, zit u goed bij Parco Eindhoven. Parco levert door heel Nederland en België. Als u interesse hebt in een bundelmachine, is het belangrijk om van tevoren een aantal zaken met ons te bespreken. Het gaat dan om het beantwoorden van vragen als:

  • Welke producten wilt u dor de machine laten bundelen?
  • Wat zijn de minimale en maximale afmetingen van de te bundelen producten?
  • Welke capaciteit per minuut zoekt u?

Op basis van onder andere de antwoorden van deze vragen is het mogelijk een gedegen advies te geven over welke bundelmachine het meest geschikt is voor uw bedrijf.

OVER DE BUNDELMACHINE

De bundelmachines die Parco levert, zijn die van het Duitse bedrijf Schneider & Ozga. Het bedrijf maakt zowel halfautomatische als volautomatische (ook wel omsnoeringsmachines genoemd). De halfautomatische is gemaakt voor het handmatig omsnoeren van pakketten en bundels. Bij de volautomatische bundelmachine gaat het bundelen geheel automatisch.

OVER PARCO

Parco is in Nederland distributeur van onder andere, folieverpakkingsmachines, menginstallaties, bundelmachines en etiketteerapparaten. We vertegenwoordigen daartoe een aantal bedrijven uit Spanje, Zwitserland, Italië en Duitsland en zorgen voor uitstekende service en after-sales.

VRIJBLIJVEND CONTACT OVER EEN BUNDELMACHINE?

Wilt u een machine aanschaffen? Heeft u daarvoor meer informatie nodig? Klik op de site op ‘Contact‘ en vul het formulier in. We nemen dan direct contact met u op, we helpen u graag verder.