Industriële machines Breda

Machines voor diverse industrieën

Op zoek naar een leverancier in Breda voor de aanschaf van een homogenisator? Of bent u op zoek naar dé specialist in verpakkingsmachines? In beide gevallen bent u bij Parco Eindhoven aan het juiste adres. Wij zijn de specialist als het gaat om de verkoop, het installeren en onderhouden van verschillende machines voor onder meer de grafische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Of u in Breda nu een machine zoekt voor dispergeren of een agitator, wij van Parco Eindhoven kunnen u helpen.

Ons aanbod aan machines

Dankzij de expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. U kunt in Breda onder meer terecht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van de volgende machines:

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Bent u in Breda op zoek naar een specifieke machine en staat deze hier niet tussen? Neemt u dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Sitma

Kies voor kwaliteit en expertise

Bij ons staat u als klant uit Breda centraal. Wij hebben het leveren van kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. De producten die wij leveren, voldoen daarom aan alle hoge kwaliteitseisen. Zo vindt u bij ons onder meer de merken Sitma, Ketan en LP Packaging: merken die allemaal bekend staan om het leveren van kwaliteit. Daarnaast bieden wij u in Breda ook een uitstekende service. Dankzij de kennis en ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen wij u van vakkundig advies voorzien over iedere machine. Wij zijn op dit vlak onafhankelijk van onze fabrikanten. Bij ons krijgt u dus ook echt advies dat aansluit op uw situatie.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over onze machines, zoals onze omsnoeringsmachine of mengmachine? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Wij helpen u graag verder en vertellen u met plezier over onze mogelijkheden in Breda. U kunt met eventuele vragen contact opnemen door het online formulier op onze website in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 040-2510212. Hoe kunnen wij u in Breda van dienst zijn?