Industriële machines Amsterdam

Service, maatwerk en kwaliteit

Bent u in Amsterdam op zoek naar een bedrijf dat u industriële machines, zoals een agitator of omsnoeringsmachine, kan leveren? Dan zit u goed bij Parco Eindhoven. Al meer dan 60 jaar leveren wij diverse soorten machines aan Nederlandse en Belgische bedrijven. Hiervoor maken we gebruik van de technische kennis van buitenlandse fabrikanten. Als hun Nederlandse distributeur kunt u bij ons rekenen op betrouwbaar advies en de beste service. Welke machine kunnen we in Amsterdam aan u leveren?

Onze industriële machines

Tot onze klanten behoren bedrijven in de grafische, verpakkings-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Zij nemen bij ons onder meer de volgende soorten machines af:

  • Verpakkingsmachines die met folie en papier werken
  • Vol- en halfautomatische omsnoeringsmachine
  • Agitator of mengmachine die op maat wordt gemaakt
  • Apparaten die kunnen dispergeren (een complexe techniek)
  • Homogenisator die gebruikmaakt van de laatste technologieën

Industriële machines Amsterdam - verpakkingsmachine Sitma

Buitenlandse fabrikanten

Bij Parco Eindhoven doen we vooral zaken met buitenlandse fabrikanten, zoals het Italiaanse Sitma. Zij zijn in staat om deze complexe verpakkingsmachines voor u te maken en hebben hier kennis van. Wij hebben weer andere specialiteiten. Zo kunnen wij u in Amsterdam uitstekend adviseren over een voor u geschikte mengmachine of homogenisator. Tevens kunt u ons inschakelen voor onderhoud en service. Onze vakmensen komen hiervoor graag naar Amsterdam.
Staat wat u zoekt in Amsterdam er niet bij? Neemt u dan contact op met ons. Bovenstaande is slechts een impressie van ons aanbod. In overleg is er wellicht meer mogelijk.

60 jaar ervaring in Amsterdam

Wanneer u voor ons kiest, dan profiteert u van maar liefst 60 jaar ervaring. Maar dat is niet het enige. Door met ons in zee te gaan, bent u in Amsterdam verzekerd van onder meer:

 • Een ruim aanbod aan verpakkingsmachines
 • Maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld bij een agitator
 • Wij hebben goed contact met onze fabrikanten
 • Onze vakmensen hebben kennis van zaken
 • U betaalt bij ons altijd een aantrekkelijke prijs
 • We werken zeer helder en transparant

Sitma - Industriële machines Amsterdam

Gebruik ons contactformulier

Bent u overtuigd van onze expertise en wilt u graag met ons samenwerken voor uw nieuwe homogenisator of omsnoeringsmachine in Amsterdam? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 040-2510212. Stuurt u liever een e-mail? Vult u dan onze handige contactformulier in dat u op onze site vindt. Onze medewerkers reageren dan zo spoedig mogelijk. We plannen graag een adviesgesprek met u in om u in Amsterdam meer te vertellen over bijvoorbeeld onze mengmachine of apparaten die kunnen dispergeren.